Skip to content
Het belang van planten in uw bedrijf.

Het belang van planten in uw bedrijf.

De hele dag werken in een kantoorruimte die vooral bestaat uit witte muren werkt niet mee aan de productiviteit. Je zit toch veel liever in een sfeervolle ruimte? Dit geldt tenminste voor de meeste mensen. Planten zijn dan een goed idee. Ze brengen al heel snel sfeer aan een ruimte en zijn nog eens gezond ook. Wat wil je nog meer! Mensen die omgeven zijn door planten op kantoor zijn over het algemeen minder vaak ziek, zijn meer tevreden met hun baan en zelfs vrolijker. Maar kantoorplanten brengen nog veel meer voordelen met zich mee.

Waarom zijn planten nu zo goed?

Ze verbeteren de algemene luchtkwaliteit.

Het verhoogt de productiviteit, concentratie en de creativiteit.

Planten verhogen het imago van een bedrijf.

Waarom Stera?

Bij Stera geloven we in een persoonlijke en directe aanpak, ieder bedrijf is uniek en heeft een eigen filosofie. Onze taak is er voor te zorgen dat de beplanting zich aansluit bij het imago van het bedrijf zodat jullie verhaal nog sterker overkomt.

Onze diensten

Hydro planten

Planten zonder aarde, werkelijk de makkelijkste oplossing voor indoor beplanten.

Tropische planten

Zin in net iets groter, we got you!

Planten muur

Een hele muur vol planten, dankzij hydrocultuur en krachtige lichten kan je het plaatsen waar je wilt. Als je naast deze planten staat voel je je niet meer in België.

Potten

Een pot maakt de plant compleet, wij werken samen met enkele bedrijven die een uniek en kwalitatief aanbod hebben.

Planten onderhoud

Planten zien er fantastisch uit en brengen goede vibes. Om dit het hele jaar door te garanderen bieden wij oplossingen op maat.

Of boek direct een afspraak